Dinsdag 13 september (27e dag)

3.45 uur. Omdat de pups heel hard bléven piepen, ben ik tóch maar naar beneden gegaan! De pups hadden écht honger!!! Ik had gisteren nog met iemand van de NLV contact gehad, of de pups de nacht al zónder Ivy zouden kunnen: Yep (van 11.00 – 7.00 moest kunnen)! Tóch niet dus, helaas!
Nadat ik Ivy “geholpen” had met voeden, heb ik de pups één voor één op de plasmat gezet. Gingen ze spelen ;o) !!! Ik ben naar bed gegaan en heb de pups gelaten. Goed van mij hè?!?

Toen we vanochtend om 8 uur naar beneden gingen, hebben Niels en ik eerst besproken hoe we het zouden gaan aanpakken. Daarna hebben we alles heel snel gedaan: Werkte fantástisch!!!
De doek in de bench was nog helemaal schoon, goed hè!!! Voor de zekerheid/schoonheid hebben we de doek wél vervangen, de wasmachine draait tóch overuren! (Zie filmpje.)

Goeiemorgen!
Zó kan het ook hoor!

Ik heb de brokjes vandaag nog maar weinig/kort geweekt, ging prima! En toen ze al heel snel klaar waren, heb ik de pups ongeweekte brokjes gegeven. Ging eigenlijk óók goed.
De pups gingen niet eens gelijk slapen na het eten, wat ze normaal wél doen. Misschien omdat het al 11.30 was?

Prijsvraag.

Ik ben zóveel relaxter dan andere jaren! Het loopt rustig/de knuffelpuppykids komen regelmatig helpen, de pups slapen (nog) best lang, af en toe een hazenslaapje en dat is genoeg;-)

Vanmiddag kwam Lisanne met al haar pups en Marley en Lily. Omdat het heerlijk weer was, hebben we alle puppies in de tuin gedaan. Voor mijn pups was het de allereerste keer dat ze buiten liepen/speelden. Het was zó leuk!!!
De vraag die Lisanne en ik elkaar stelden toen de nestjes er nog niet waren is beantwoord: “Mogen/gaan de pups bij de andere moederdrinken?” JA dus :o) !!! (Zie dagvlog.)

Dagvlog 27 voor de labjes, dagvlog 31 voor de borders.

Toen Lisanne ging fietsen met Marley en Lily en daarna de hondjes weer zou komen ophalen, sliepen haar pups. Dan maar laten slapen, hier voeden en daarna naar huis. Het voeden samen met Dari (en z’n moeder) was heel leuk! (Zie filmpje.)

De pups eten voor het eerst álle 11 samen…

Flora durft al steeds iets vaker in de ren te komen. (Meestal als de pups gegeten hebben en er “op te ruimen” valt 😉 !) (Zie filmpje.)

Flora in de ren…