Woensdag 14 september (28e dag)

Vanochtend ging de ochtendroutine weer wat sneller.

De pups zijn vanochtend voor het eerst naar Lisanne gegaan, met de auto. Ging heel goed, ze hebben eigenlijk niét gepiept. Misschien ook logisch, want Ivy was bij ze, dus ze konden drinken;-) .
Terwijl ik ging wandelen met alle vier de honden, paste Lisanne op alle pups. En wat dénk je…… Marley heeft zowaar óók Ivy’s pups gevoed, maar wél zo van: “Het is dat ik tóch al moet voeden, maar ánders…..!” 😉 .

De pups bij Lisanne in de bench…
… en in de ren.
Daarna verder slapen in de bench thuis.

Toen ik de pups weer kwam ophalen bij Lisanne, waren daar enkele van haar puppyknuffelkids. Maar omdat Lisanne bezoek had van pupkopers, heb ik haar knuffelkids meegnomen naar mijn huis. Was leuk voor ze, want ik ging de pups voeden!
Alper en Apay (de extreem bange knuffelkids van Lisanne) waren er ook bij. Alpay huilde al (bij wijze van spreken) als één van mijn honden naar ze keek. Maar met véél geduld is het uiteindelijk zo geeindigd, dat ik beide honden in de tuin los kon laten. Als ik vooral Ivy maar wél in de gaten hield. En Alper heeft uiteindelijk zélf een brokje aan Flora én Ivy gegeven, heel erg knap van hem! En Alpay heeft allebei de honden zelfs geaaid toen ze los waren. Met hun moeder afgesproken dat ze morgen en overmorgen weer proberen langs te komen, zodat ze het niet “verleren”.
Het zou namelijk jammer zijn als we rekening moeten houden met A & A, wanneer de pups allemaal bij Lisanne óf allebei bij mij kunnen zijn. Maar aangezien ze al bijna alles durven bij Marley & Lily, moét het goedkomen met loebassen Flora & Ivy, tóch 😉 !!!

Fuchiaatje liep 2x vlak achter elkaar naar de matjes. Om te plassen én om te poepen! Alle hondjes beginnen hun behoeftes trouwens al redelijk goed op de matjes te doen!

Ik ben vandaag overgestapt om 3x bijvoeden per dag. Sommige pups waren weer een beetje weinig aangekomen vandaag. (Schema: 8 – 14 – 8 uur.) Ben benieuwd…

De wasmachine gaat de ándere kant op?!?
Dagvlog 28.