Vrijdag 23 september (37e dag)

Vanmorgen de ochtendroutine weer met Niels gedaan. Scheelt een hoop, maar hij moest er wél weer even inkomen 😉 .

De pups die gisteren niet goed waren aangekomen waren vandaag wél goed aangekomen, en andersom. Dus geen zorgen 😉 .

Goeiemorgen.

De snacks die ik de pups geef slaan nog niet zo aan. Vanochtend wilde ik de pups een stukje kip geven om ze even rustig te houden, tijdens het weegmoment, maar géén van de pups wilde het echt hebben ;o) ! Gek, want de borderpups vinden de verschillende snacks heerlijk. (Lisanne zei me trouwens vanavond dat de labjes bij haar wél gewoon alle soorten snackjes eten! )

Om 10 uur kwam Lisanne haar pups weer brengen en ging zij de 4 honden uitlaten. Mijn pups sliepen nog en heb ik, als ze wakker werden, ook naar buiten gebracht. (Is écht wel makkelijk hoor, het héle spul buiten 😉 .)

Met z’n allen eten… (Deel 1.)
Met z’n allen eten… (Deel 2.)
En bij wie halen we na het eten ons toetje…..?

De pups hebben heerlijk buiten gespeeld de hele ochtend en een gedeelte van de middag. (Zie dagvlog.)

Dagvlog 37 voor de labjes, dagvlog 41 voor de borders.

Om 15.00 kwam Lisanne terug, waarna ik eigenlijk m’n ding kon doen terwijl zij oppaste. Maar omdat ik nú pas écht nadacht over het voer wat bijna op is (waar Lisanne al dágenlang naar vraagt 😉 ), moesten we dát eerst regelen en bestellen.
Om 16.15 wilde Lisanne met álle pups naar de Sperwerkamp, dus hebben we álle pups ingeladen en zijn vertrokken.
Na dik een half uur spelen op de Sperwerkamp waren de pups écht wel moe, want er gingen er al een paar slapen ónder de fietskar! En wat hebben Flora & Ivy ook weer leuk gespeeld met Inka, een vriendinnetje van vroeger! (Zie filmpjes.)

Voor het eerst speelt Ivy weer met een vriendinnetje!
Spelen op de Sperwerkamp.

Thuis aangekomen waren er wéér een paar pups die na een kort tijdje slapen, al weer wakker waren. En dát terwijl Niels chinees had gehaald ;o) !!