Zaterdag 24 september (38e dag)

Niels ging vanochtend “papier lopen” bij Aurora. (Mijn harmonievereniging.) Arme ziel, het miezerd de hele ochtend :o) ! Omdat Niels om 8.10 weg moest, en het fijn zou zijn als hij nog even meehielp, moest ik óók om 7.30 op. (Jammer natuurlijk, want de pups slapen inmiddels uit zichzélf uit tot 8.30 😉 !

Goeiemorgen.

Om 10.00 komt Daan even oppassen, zodat ik met Flora & Ivy kan gaan fietsen. Fijn, want het was nét even droog. En het zou (bijna) de hele dag gaan regenen.

Om 11.30 heb ik de pups naar Lisanne gebracht, waardoor ik de weekendboodschappen kon doen en nog wat opruimen in huis.

Om 13.45 snel de pups opgehaald bij Lisanne, want pupkopers Chris & Danique zouden om 14 uur langskomen. Die hebben lekker geknuffeld met en opgepast op de pups. Zo konden Niels & ik even wat orde op zaken stellen, dingen die waren blijven liggen regelen.

Om 15.30 kwam Arjen met Valentijn en een vriendinnetje. Valentijn vond het toch wel spannend. Arjen moest hem echt een beetje “helpen”.

Het heeft de hele dag geregend, dus we zijn nauwelijks buiten geweest. Jammer, binnen vervelen ze zich af en toe en gaan dan soms “vechten” 🙁 .

Om 17.00 kwam Lisanne nog even met de borders. De borders zijn namelijk een stuk energieker dan de labjes, dus daar moet je écht wat mee gaan doen iedere dag. (Zie dagvlog.)
Onze ren is tóch wel een beetje aan de kleine kant voor 11 pups. (“Je kunt er ook 12 hebben ;o) !) Na een 1/2 uurtje ging Lisanne weer naar huis om haar oven aan te zetten en daarna haar pups weer te komen halen. Dat werd dus pas na een 1/2 uur!

Dagvlog 38 van de labjes, dagvlog 42 van de borders.

Wij wilden gaan eten, dus moesten we wachten tot Lisanne de borders kwam ophalen. Toen kwamen om 19.00 uur Dari en z’n moeder, want ja 19.00 is voedertijd 😉 ! Maar we gingen nét eten, dus vroegen we of ze om 19.30 terug wilden komen, dan zou ik gaan voeden. Daarna toch nog redelijk rustig gegeten!

Om stipt 19.30 kwamen Dari en z’n moeder om te helpen voeden. Dat werd uiteindelijk een heel speciaal moment: We hebben namelijk met z’n allen (Niels, Daan, Bas, Elisabeth, ik én een beetje Dari & z’n moeder) besloten welke van de pups we gaan houden. En het is geworden: Roodtje!!! Dus nu is het:
Witje heet vanaf nu Guus;
Fuchiaatje heet vanaf nu Raava;
Lichtblauwtje heet vanaf nu Zoë;
Zwartje heet vanaf nu Finn óf Lux;
Donkerblauwtje heet vanaf nu Finn óf Lux;
Roodtje heet vanaf nu LOTUS
Dari en ik hebben meteen ook de baasjes vn de 2 andere teefjes ge(video)beld, om te vertellen welke pup ze uiteindelijk krijgen. Héél blij waren ze allebei! (Hè hè, éindelijk de knoop doorgehakt 😉 !!!)

Toen we met z’n allen Lubach aan het kijken waren, hebben we de wakkere pups in de kamer los laten lopen. Goed voor de socialisatie én goed voor ons! (Konden wij, sinds lánge tijd éindelijk weer eens met z’n allen iets leuks doen!) De jongens vonden het moeilijk dat de pups los liepen, wánt mogelijk poep en plas… Maar dáárom heb ik nou juist die kleedjes neergelegd ipv ons tapijt! Slim hè, vond ik zelf 😉 ! Óók vonden de jongens (vooral Daan) het jammer (én onbegrijpelijk) dat de pups niet op je blijven slapen :o) .

Vandaag heb ik weer even géén live stream gedaan. Er zijn tóch altijd maar weinig liefhebbers, dus zo hadden we wat meer rust.

Toen Chris & Danique oppasten, viel hun op dat Guus opvallend veel had geniest in de periode dat zij er waren. Ik heb het verder niet zo meer gemerkt vandaag, gelukkig.