Zondag 25 september (39e dag)

Niels wilde éigenlijk uitslapen, maar heeft me gelukkig tóch weer even geholpen. Topper!!

Dagvlog 39.

Om 9.30 kwam Dari al. Dat kwam fijn uit, want hij heeft (nadat hij met de pups had geknuffeld) Flora & Ivy kort uitgelaten en dat was nét nodig. Wat ís het toch een toppertje hè!!!

Het duurt vanochtend écht lang voordat alle pups slapen; ze worden natuurlijk ook ouder. (Zie filmpje.)

De pups zijn vanochtend lang wakker. Dan maar even uit de ren, als uitdaging.

Om 12.30 heb ik snel de pups eten gegeven, want om 13.00 zou Lisanne komen om met álle pups in haar fietskar naar het bos te fietsen. Ik ging erachteraan met mijn snelle fiets. We gingen naar het 3e veld van het Semenarieterrein, omdat daar de minste kans op poep is! De pups hebben lekker lang met elkaar (én met een andere hond: Nina) gespeeld.
Na driekwartier zijn we naar huis gegaan, waar de pups lekker lang hebben geslapen. (Zie filmpje.)

Met álle pups voor het eerst naar het bos.

Om 15.00 kwamen Céline en Michel en even later ook Nynke & Mirthe.
Dari en Diede kwamen óók nog even. Dat kwam goed uit, want we hadden vanmiddag maar weinig tijd om Flora & Ivy uit te laten. Dat hebben die 2 (tegen betaling) een half uur gedaan! Top! (Nu lijkt het, na vandaag, dat ik misbruik maak van Dari. Maar het ventje geeft heel erg goed aan wanneer hij dit wél en wanneer hij het niét wil doen hoor ;o) . En alle buurtkids weten, dat als ze de honden langer dan een half uur uitlaten, ze er geld voor krijgen!)

Om 16.00 kwamen Milja & David (mijn schoonzus en zwager uit Nieuw Zeeland) op bezoek. Het was een beetje hectisch, want Céline, Michel, Nynke én Mirthe waren er nog, wat enigzins fijn was want zo konden zij op de (inmiddels wakkere) pups passen. Maar ook Daan en Elisabeth wilden natuurlijk Milja & David óók even zien en die 2 hadden dan weer oma Greetje op bezoek, dus die kwam óók mee.
Maar goed, om 18.00 hadden we eindelijk rust en konden we rustig eten, want de pups sliepen lekker lang!

Toen Donkerblauwtje na het voeden als enige wakker was, begon hij héél hard te loeien bij het hek! Hij had natuurlijk de vrijheid geroken en wilde eruit. (Moet je dan juist niét doen?!?) Nog meer pups die wakker waren, hebben nog even lekker in de huiskamer losgelopen. Zo leuk weer, zo kunnen Bas en Niels ook goed kennismaken met de pups. Tenminste, op dié momenten doen de jongens dat vooral;-) ! (Zie filmpje.)

’s Avonds nog even los in de huiskamer spelen.

Om 21.45 begonnen met Ivy helpen “voeden”, maar daarna sliepen de pups pas om 22.30 🙁 !!