Vrijdag 30 september (44e dag)

Vanochtend was Niels nog steeds niet zo lekker, daardoor hebben we géén wekker gezet. Gelukkig werden de pups pas om 8.00 wakker! (Lekker kunnen “uitslapen”, was wél nodig!)

Goeiemorgen.

De pups hebben vanochtend behoorlijk goed gegeten. (Ik heb de hoeveelheid voor de dag voor álle pups in 1 bak gedaan. Dat ziet er wel als héél veel uit! “Moeten ze dat állemaal opeten?!?” Gelukkig moéten ze nog niks 😉 .)

Om 9.00 heb ik alle pups naar buiten gedaan. Het was heerlijk weer en niet eens zo koud. Oké, ik moest wél een jas aan, maar ik kon zelf heerlijk in het zonnetje zitten met m’n computer 😉 !
Om 10.00 kwam Lisanne haar pups brengen, zodat zij met de 4 grote honden kon lopen, terwijl ik op álle pups pas.
Geen omkijken naar, ze vermaken zich allemaal prima, en je hoeft óók niet zo op de poep en plas te letten 😉 ! En als ze moe worden en het koud hebben, dan gaan ze (uit zichzelf) in één van de 3 manden liggen.
Toen Lisanne terugkwam van het wandelen, hebben we mijn pups weer ontwormd. Ging heel rustig, ze sliepen half door.

Toen er verschillende pups bij Ivy gingen drinken, gromde Marley sommige pups weg! Het moet niét gekker worden ;o) !!!) (Zie filmpje.)

Een héle rare situatie…

Lisanne nam daarom dan ook Marley mee naar huis, terwijl Lily hier bleef om met de pups te spelen.

Het blijkt dat ik een rekenfout heb gemaakt vanochtend bij het afwegen van de brokjes. Ik heb te weinig afgewogen. Dus dáárom dacht ik dat ze wél goed hadden gegeten! (Ik had ze vanochtend uiteindelijk wél meer geven, omdat ik dacht: “Ze blíjven maar dooreten!” (Me vergist dus!)
Of het komt doordat de pups de hele ochtend buiten zijn geweest, óf omdat ze met de borders hebben gespeeld, in ieder geval hebben álle pups (óók die van Lisanne) als bootwerkers gegeten!!

De pups zijn tot 14.30 de hele tijd buiten geweest. Het was héérlijk de hele tijd. Ik heb zelfs ook bijna de hele tijd buiten gezeten.

Om 14.30 haalde Lisanne álle pups op, om in haar voortuin de pups te laten socialiseren met de schoolkids die altijd langs komen.

Om 16.30 kwam Felise met een vriendinnetje. Ze hebben eerst Flora & Ivy uitgelaten, waarna we om 17.00 de pups weer bij Lisanne hebben opgehaald.
Toen ik naar huis fietste, kwamen er veel kids mee om buiten in onze tuin te spelen. Nadat Alper, Alpay en Manoa hadden geholpen de pups eten te geven, gingen ook zij naar huis. (Zie filmpje.)

Met de puppyknuffel kids in de tuin spelen.

Uiteindelijk gingen de pups binnen niet heel erg lang slapen, dus liet ik ze maar weer in de kamer gelaten.

De avondroutine ging lekker snel. De pups hebben zo op het laatst nog redelijk wat gegeten.