Zaterdag 1 oktober (45e dag)

Niels was nog steeds niet lekker, dús heb ik het ochtendritueel alleen gedaan. Het is nu wel écht een heel gedoe, voorál het wegen. Eigenlijk is dit ook niet te doen in je eentje :o) ! Bas kwam al vroeg naar beneden, dus ik hóópte dat hij even kon helpen… , maar nee, helaas!

Om 10.00 hadden Lisanne en ik afgesproken om naar het bos te gaan. Zij met de fietskar en ik met de auto, zij zou dan in het bos mijn pups een klein stukje meenemen. (In haar fietskar passen mijn labjes er namelijk niet meer bij, voor een langere afstand.)
We zijn naar het 3e veld van het Seminarieterrein gelopen, daar ligt weinig tot geen poep, want dat is een speelveld voor kinderen. Toen we aankwamen begon het nét te regenen/miezeren. Lisanne zag het gelijk niet meer zitten, maar ik had toch écht op buienradar gezien dat het droog zou moeten zijn ;o) !!! Dus we zijn gebleven! En maar goed ook, want de regen hield vrij snel op én de pups hebben héérlijk met elkaar en met Lily gespeeld. (Lily zocht wél de borders eruit, grappig genoeg!) Óok zijn er verschillende mensen met honden voorbij gekomen. (Zie filmpjes.)

In het bos, in de regen.
In het bos, nu is het droog.

Terug thuis hóópte ik eigenlijk dat de pups lang zouden slapen, wánt ze waren heel druk geweest. Maar nee hoor! En júist om 12.45 vielen ze wél allemaal in slaap 😉 ! Dan maar even wachten met voeden.

Om 14.00 kwamen Chris & Danique. Gelijk de pups gevoerd, maar echt veel enthousiasme was er wéér niet, helaas!
Om 15.00 werden de meeste pups wel weer wakker en hebben we ze naar buiten getild.
Ook kwamen Wencke & kids én Alper, Alpay en Manoa. Even gespeeld in de tuin en om 15.25 zijn we naar Lisanne vertrokken, met Dari op de bakfiets. Hij was apetrots dat hij dat mocht! (Zie filmpje.)

Voor het eerst aan de riem wandelen met de puppies.

Bij Lisanne aangekomen heb ik even eea uitgelegd, iedereen wat brokjes gegeven en we konden óp naar de Sperwerkamp. Voor de labjes was het de eerste keer dat ze aan de riem liepen, dus moesten de puppyknuffelkids geduld hebben met lopen. Het was meer stilstaan en lokken, maar ze deden het voor de eerste keer best goed.
Het was weer héérlijk weer, en we hebben dan ook lekker op de Sperwerkamp gezeten!
Om 16.30 waren we weer thuis, waar de pups in een diepe slaap vielen
Helaas moesten we de pups om 17.50 weer wakker maken. We moesten de pups naar Lisanne brengen, omdat wij gingen eten met de familie Albers uit Nieuw Zeeland. (Milja & David.)

Toen we de pups om 21.00 weer bij Lisanne ophaalden, bleek dat ze (weer) veel hadden geslapen. O jee, dan zijn ze natuurlijk de hele avond wakker, dacht ik nog! Thuis gingen de pups dan wel slapen, maar ze werden vrij snel één voor één weer wakker! Op de gok heb ik ze om 21.30 voor het laatst gevoed (+ Ivy) en ze gingen gelukkig vrijwel meteen daarna slapen. Wij gingen naar boven en lagen éindelijk weer eens vroeg in bed!!! Maar… om 22.30 werden er wél weer een paar wakker en gingen spelen. En tóch zijn wij boven gebleven. Dat ging goed, want ze sliepen redelijk snel weer en ik zag (door de babyfoon) dat ze óp de plasmat hun behoefte deden!!!
Ik dacht nog even een film te kijken, maar viel natuurlijk metéén in slaap 😉 !