4 mei

Vandaag zijn alle pups naar de dierenarts geweest voor de 6-weken-inenting en de algemene check-up. Met de auto erheen. Heen piepten ze wel, maar terug gingen ze vrij snel slapen. (Behalve Basil, die piepte wel best lang.) De check-up ging bij iedereen goed. Allemaal ondergingen ze het heel erg rustig. En ze piepten geen van allen bij het inenten! Goed hè!?

Alle pups weer ontwormd. Ging veel makkelijker dan 2 weken geleden. Ze konden het beter doorslikken en stribbelden niet meer zo tegen. (Alleen Ivy!) Ik gaf ze brokjes erna, dat was een fijne beloning.

Flora lijkt helemaal klaar te zijn met het voeden van de pups. Ze is een dag naar het strand geweest met Lisanne & Kaylin. Daarna wilde ze eigenlijk de ren niet meer in om te voeden. (Terwijl ze de pups een dag niet had gezien!?) Daarna wilde ze ook graag naar buiten.

Tijdens de tv-uitzending van “Doden-Herdenking”, het trompet-signaal “The-Last-Post” , gingen een aantal pups met een scheef koppie naar de trompet zitten luisteren. Zoooo schattig!