Ivy is loops!

Misschien toch nog sneller dan verwacht, is Ivy 25 september loops geworden. Leuk dat we alles weer opnieuw mogen gaan beleven, maar ook wel spannend want het wordt voor Ivy de 1e keer. Voor de dekking hebben we gekozen voor een prachtige en lieve chocoladebruine reu, Sem (Porthos of the noble falcon) uit Heerde. Uit deze combinatie verwachten wij 50% zwarte en 50% bruine pups. Omdat Ivy meer jachtlijn uiterlijk heeft, hebben we gekozen voor Sem omdat hij wat meer “body” heeft. Wij verwachten pups met het klassieke labradoruitelijk, zoals de pups van Flora’s 1e nest. Wij verwachten dat Ivy de 2de week van oktober gedekt gaat worden.

Voor foto’s kunt u kijken op de dekreu lijst van de NLV en voor filmpjes van Sem kunt u kijken op facebook: hier

1 Reactie op “Ivy is loops!
 1. Avatar patricia van Liemt schreef:

  Beste Moniek,

  Even voorstellen wij zijn Pieter en Patricia en we hebben 2 kinderen -> Maria is 9 jaar en Phaedra is 6 jaar.
  Wij zijn op zoek naar gezinsuitbreiding! IK kwam via via op jouw site terecht en het warme karakter van jouw verhalen spreekt ons enorm aan. We zijn op zoek naar een lieve pup of een lieve herplaatser die wat ouder is mag ook.
  Zijn of haar nestje zou in Heemstede te komen staan.
  We hebben ruimschootservaring met honden. Alleen een iets kleiner ras nl de Jack Russel Terrier. Maar mijn persoonlijke droom (Patricia) is een wat grotere lieve hond vandaar dat we zijn uitgekomen bij een Labrador.

  Het zou leuk zijn als we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  VRolijke groet,

  Patricia van Liemt