Ivy is gedekt

Ivy is op 29 en 30 november gedekt door Windup Barberry Egoist (Rooney) van de kennel JoJa Ma Co’s hof. Mocht blijken dat de dekking gelukt is, dan verwachten we dat de pups geboren worden rond 31 januari 2021.

Vanaf het plaatsen van dit bericht nemen we nieuwe aanmeldingen voor een pup in behandeling. De procedure die we hiervoor volgen is te lezen op Informatie voor kopers. De wáchtlijst (en reservelijst) stellen we pas op wanneer de echo is geweest (eind december) en we mensen hebben ontmoet (live óf via beeldbellen, vanwege Corona).

Pups uit dit nest zullen met hun nieuwe eigenaren rond eind maart/begin april 2021 naar hun nieuwe thuis worden gebracht.

Voor enkele teefjes die geboren worden zijn wij op zoek naar eigenaren die co-ownerschap met ons willen aangaan, zodat wij de lijn van Ivy kunnen voorzetten. Als men hier meer over wil lezen, hebben we hierover wat informatie staan op onze pagina Co-ownerschap. Voor verdere/meer vragen, bel ons gerust op 06-50693941