Dag 10: 7-02-2021

Vandaag gingen steeds meer puppies waggelend lopen, vooral Groentje viel daarbij op.

Vandaag viel me opeens op dat een pup bij Ivy “dronk”, maar hij zat er helemaal naast. Je zag echt een zuigvlekje, iets waar Lisanne me al voor waarschuwde. Voortaan dus toch maar even kijken als ik heel erg duidelijk gesabbel hoor!

Groentje waggelt door de bak… (deel 1)
…Groentje waggelt door de bak. (deel 2)
En gewaggel van álle pups…

Vanacht heeft het heel erg veel gesneeuwd, er lag een heel dik pak! Toen Lisanne en Marley ons kwamen halen, hebben Flora en Ivy heerlijk gespeeld. Vooral Flora werd helemaal dol en wilde écht het water in?!? Ook leuk om te zien was dat Ivy weer als vanouds grommend achter Flora aanrende. Ook probeerde ze Marley weer achterna te zitten. Heerlijk om te zien dat het alweer zo goed met haar gaat!!!

Gisteren waren bijna alle puppies het dubbele van hun geboortegewicht, alleen Paarsje nog niet. (Puppies moeten tussen dag 8 en 10 het dubbele van hun geboortegewicht hebben.) Paarsje haalde dat vandaag óók bijna!

Sommige puppies vinden het niet altijd even leuk om vastgehouden te worden merk ik. Alleen op een heel specifieke manier wil het dan nog wel eens lukken.

Vanacht ga ik de camera veel zachter zetten, ik word er toch écht wakker van. Ivy & de pups kunnen het wel zelf!!!