maandag 6 juni (1e/2e dag loopsheid Ivy)

Lisanne is al wéken in de gaten aan het houden of Marley loops wordt, want dan laat ze haar dekken voor haar 2e nestje. En donderdag wás het dan zover! Ik ben nergens mee bezig, omdat ik deze keer “over wil slaan “. Het is hier thuis een wat rumoerige periode en Lisanne kan me écht minder helpen met een nestje omdat ze wat meer werkt.
Vandaag heeft het tijdens het wandelen heel erg hard geregend, waardoor Flora & Ivy nog wat nat zijn als ze zitten voordat ze (binnen) eten krijgen. Wanneer Ivy gaat staan om te eten, zie ik ineens een aantal plekken bloed op de grond liggen. Hè, is ze nú al loops? Dat is dan al na 5 maanden, terwijl ze normaal pas weer na 6 of 7 maanden loops wordt?!? (Achteraf begrijp ik dat dit kán komen doordat Ivy en Marley zó vaak met elkaar wandelen/spelen. Ik dacht dat dit alleen was als ze echt bij elkaar wonen.)
‘S avonds ben ik naar Lisanne gefietst om het haar te vertellen. Zij had eigenlijk metéén zoiets van: “Dan doen we toch sámen 2 nestjes!?! ” Eerst dacht ik dat dit niet zou kunnen, maar na flink overleg met Lisanne, Niels én Elisabeth (mijn schoondochter), líjkt het toćh misschien mogelijk!

Lisanne denkt trouwens dat dit waarschijnlijk al de 2e dag van de loopsheid is, of misschien al wel nóg verder, omdat het al zoveel bloed is! We weten nu dus niet preciés hoever Ivy is?!?