Vrijdag 15 juli (27e dag zwanger)

Ik voel me gelukkig iedere dag een beetje beter. Dat komt goed uit, want vanaf vandaag komt Pip (uit het 2e nestje van Ivy) een week logeren. En daarna (met een dag overlap) komt haar zus Beau voor een week.

Vanmiddag hebben we afgesproken om te gaan wandelen (als kennismaking) met pupkopers van de shortlist. Het baasje van Pip komt ook meewandelen. Zo kan ik rustig op het veld gaan zitten (want mijn conditie is nog wél weinig én ik wil niemand besmetten) en zij kunnen samen wandelen en het baasje van Pip (en Lisanne) kunnen eventuele vragen beantwoorden.
Het was heel leuk, en zo hebben de nieuwe pupkopers ook meteen een nakomeling van Ivy kunnen zien;-)…

’s Avonds kwam het voer voor alle pups aan, dat kan in het huisje van Lisanne staan. Zo lijken we een écht bedrijf;-)! We hebben dit alvast besteld, omdat vanaf volgende week alles véél duurder wordt!

Leuk en vertrouwd om Pip weer in huis te hebben!