Zaterdag 16 juli (28e dag zwanger)

Gelukkig is Ivy niét chagrijnig tegen Pip, nu ze zwanger is. Maar hadden we nu ook nog niet verwacht.
(Helaas konden Milo en Kees, óók uit het 2e nestje van Ivy, niét hier logeren. Dit omdat Ivy dan té ver in haar zwangerschap zou zijn. Dan willen we meer rust voor haar.)

Ik heb Lily bij Lisanne opgehaald, zodat ze kan spelen met Pip. Want Pip wil wel veel met Flora edn Ivy spelen, maar andersom is dat iets minder. Pip en Lily dollen de hele middag met elkaar, tót we zelfs denken dat het té dol wordt. Maar dán stoppen ze al;-)…

Toen ik Lily op ging halen, hebben Lisanne en ik meteen zaken voor de bevalling afgetikt. Zoals wat hebben we (vooral ik) nog nodig: een zeil voor in de huiskamer, gordijnen zodat de pups niet te vroeg wakker gaan worden (hopelijk)….;-)