Zaterdag 27 augustus (10e dag)

Toen ik de pups vanochtend wilde wegen, wilde ik Zwartje pakken. Toen zag ik dat hij een soort van “zat” en ging hij poepen! Zou het een beetje gaan beginnen?

Álle pups zijn nu het dubbele van hun geboortegewicht. Lisanne zei dat dit na 8 dagen “moet”, maar volgens mij houden ze 10 dagen aan bij een keizersnee…

We hebben dit al een tijdje geleden opgemerkt, maar het wordt nu echt steeds duidelijker: de blonde reutjes zijn beduidend donkerder dan het blonde teefje. Leuk! (Dit was vorige nestjes óók enigzins zo.)

Mark en Jasmijn (oud-basisschool-klasgenootjes van Daan) zijn langsgekomen. Ontzettend leuk ze weer te zien, zo blijven we een beetje op de hoogte hoe het met hen gaat. Ze komen nóg een keer als de pups wat groter zijn.

Knuffelkind Mirthe is vandaag voor het eerst langsgekomen. Ze was (alweer) vergeten hoe klein ze zijn in het begin! Grappig toch, dat bijna alle puppy-knuffel-kinderen ieder nestje weer vergeten hoe klein ze in het begin zijn!?!
Roodtje heeft heel lang rustig bij Mirthe gelegen! Waarom doen de pups dat bij mij nauwelijks ;o) ??

Toen Ivy uit de kist sprong (en Roodtje kennelijk aan het drinken was), blafte Roodtje écht luid! Dat doet ze vaker! (Zij is echt één van de luidrustigste pups;-) !

Ik heb vandaag met Niels de ladekast die we in de ren willen stoppen in elkaar gezet en ingedeeld. Ook heb ik alle knuffels en speelgoed gewassen en afgewassen. En we hebben alle snacks, voor over een paar weken, een plek gegeven. Wat zijn we dit jaar geordend! Laat de volgende fase maar komen! Maar niet té snel, want het gaat tóch al zo snel allemaal!!!

Vanavond hebben we (Niels, Daan & Elisabeth, Bas en ik) “uit-eten-thuis” gedaan. Dit omdat wij afgelopen donderdag 24 jaar getrouwd waren én omdat ik woensdag as jarig ben! We hebben dit heerlijk rustig kunnen doen, mede omdat de pups tijdens de maaltijd géén kik hebben gegeven! (Wat zal dit anders zijn over een paar weken 😉 !!!

Roodtje heeft vanavond éindelijk een flinke tijd bij me gelegen! Wat ís dat toch, dat de pups dit jaar wél stil liggen bij anderen, maar lastiger bij mij… ?!?

Dagvlog 10.
Alle pups op een rijtje. (Alleen de volgorde weten we niet meer ;o) !!!