Vrijdag 26 augustus (9e dag)

De pups hebben me vannacht voor het eerst niét wakker gemaakt! Wél werd ik uit mezelf wakker om 6 uur. De pups waren een beetje aan het rommelen, maar dit stelde niks voor in vergelijking met de afgelopen nachten!
Ik denk dat ik ook wel weet waardoor ze zo goed sliepen: ze hebben heel erg goed gedronken bij Ivy, want ze zijn allemaal goed aangekomen. Vooral Lichtblauwtje is een ons aangekomen :o) !!! Maar dat had ze ook wel nodig, want ze liep wel wat achter.
De pups zijn vandag ook een héél stuk minder pieperig. Dus was het tóch de warmte (en toch ook een beetje honger)?

Ik weet nu een beetje hoe ik de pups vast moet houden. Als ik ze tegen me aan hou, piepen ze bijna altijd. Als ik ze daarentegen op mijn hand knuffel, vinden ze dat heerlijk, zo lijkt het. Ik vond het al zo jammer dat ik ze niet écht kon knuffelen, maar nu dus wel weer.

Dierenarts Alexandra is langs gekomen. Ze kwam kijken naar de wond van Ivy en hoe het met haar gaat. Én ze heeft meteen ook alle puppies gecheckt: ze doen het allemaal heel erg goed!!! En ze vond ze ook erg mooi, ze wilde zelfs wat foto’s maken van ze!
Na een kopje koffie en vragen beantwoorden ging ze weer. We zien haar weer bij de inenting van de pups. Ze zij dat ze dan wel wéér aan huis wilde komen; Wát een fijne dierenarts!!!

Dagvlog 9.