Dinsdag 4 oktober (48e dag)

Omdat Niels weer geen wekker had gezet, sliep ik uit tot 8.00. De bak was éigenlijk schoon! Er lag een beetje plas onder de plasbak, 2 poepjes ernaast en 2 erin. Niét veel dus!
Omdat Niels nog steeds niet lekker was, en ik dus alles weer alleen moest doen, heb ik de pups gelijk naar buiten gedaan. Ik heb ze buiten eten gegeven en daarna pas de boel binnen schoongemaakt. Werkte prima!

Goeiemorgen.

Om 9.30 met Lisanne afgesproken bij het bos. Ik ging met de auto (bakfiets is te langaam), Lisanne met de fiets. Zij haalde weer mijn pups op bij de auto en reed met de fiets naar het speeltoestel op het 3e veld. De pups hebben zich weer kostelijk vermaakt, maar vooral Flora & Ivy hebben zich hélemaal uitgeleefd. Waarbij Flora vooral Ivy uitdaagde, zó leuk om te zien. Dat was echt tijden geleden!!!

In het bos. (Deel 1.)
In het bos. (Deel 2.)
In het bos. (Deel 3.)
In het bos. (Deel 4.)
In het bos. (Deel 5.)

Dóódmoe waren de pups om 10.30, toen gingen we naar huis. Ik had wat handigs bedacht: de pups één voor één uit de auto halen en dán wegen, want zed sliepen héél diep. Ze sliepen zelfs door op de weegschaal!!! Zo kon ik eindelijk écht goed afkijken op het schermpje hoeveel ze weegden;-)

De rest van de ochtend en een deel van de middag ben ik buiten geweest. Want het was heerlijk warm, én zo wordt het binnen niet vies 😉 ! (Zie dagvlog.)

Dagvlog 48.

Om 14.00 kwam Marjon weer oppassen. Ik heb mijn website weer bij kunnen werken en even wat uit kunnen rusten.

Om 15.00 kwam Dari me al weer halen, omdat we om 15.30 bij Lisanne zouden zijn om naar het station te gaan. Ik ben me rustig klaar gaan maken, heb ingepakt wat we nodig hadden en ben rustig naar Lisanne vertrokken. Om 15.30 vertrok ik alvast met Fleur (de moeder van Joep, Lot en Duuk) met onze bakfietsen, omdat ik niet zo snel fiets met m’n bakfiets. Lisanne wachtte nog even op de rest van de puppyknuffel kids en kwam daarna achter ons aan.

Op het station zijn we, met de pups in de kar van Lisanne en de rest getild door een kind, met de lift naar boven gegaan. Daar zijn we naar de bankjes gereden/gelopen, daar hebben alle kids één pup aan de riem gedaan. Lisanne en ik hadden allebei een pup aan de riem, omdat we net niet genoeg kids hadden 😉 .
Helaas kwamen er alleen maar stoptreinen; ja, op het ándere perron kwam een intercity, maar dát hoorden de pups nauwelijks! Maar het was druk genoeg voor de pups geweest, ze hadden genoeg indrukken gehad om te verwerken! Na een half uur zijn we naar beneden gegaan. (Zie filmpje.)

Op het station, met een aantal van de puppyknuffel kids.

Op de terugweg hebben de pups alléén maar geslapen! (In tegenstelling tot de heenweg, toen waren ze allemaal behoorlijk wakker.)
Thuis aangekomen gingen de pups gelijk spelen, dus dacht ik om 17.45 alvast hun eten te geven. Nee dus 😉 !!!

Om 19.00 kwamen Damian & Michelle weer. Ze hebben fijn gespeeld met de pups en opgepast. Zo konden wij even rustig eten!

Introductie van een nieuw speeltje.

Nadat de pups nog even in de huiskamer hebben gespeeld, heb ik ze om 21.30 gevoed en konden we om 22.00 naar boven!!!