Dinsdag 27 september (41e dag)

Samen met Niels opgestaan om 7.30. We waren héél snel klaar vanochtend! Top!!!

Ivy gromde toen ik de pups bij haar legde om te voeden. Ik moest haar écht vasthouden tijdens het voeden! Vandaag laat ik haar maar haar eigen gang gaan qua voeden overdag: wil ze wél, dan doet ze het zelf, en anders maar niet. Om 22.00 help ik haar wél nog even.

Goeiemorgen.

Om 11 uur kwam Wencke om me (tot 15.30) te helpen. Wát een zegen, éven een half dagje iets rustiger aan doen! Ook zouden de pups van Lisanne (in overleg met Wencke natuurlijk) even komen, omdat zij verjaardagsbezoek had van Frank. Dus eerst met Wencke samen alle pups gevoed: ze hebben állemaal heel erg veel gegeten! Daarna zelf even eten en boodschappen doen.

Om 14.30 had ik éindelijk even rust en kon ik iets voor mezelf doen! Maar… om 14.50 lees ik (toevallig) een appje van Lisanne, dat de dierenarts om 15.00 bij haar zal zijn :o) . Wencke en ik stoppen álle pups snel in de achterbak van de auto van Wencke en rijden naar Lisanne. Dierenarts Alexandra is gelukkig nog de injecties aan het klaarmaken, dus we zijn nog op tijd.
De pups worden allemaal goedgekeurd en hebben de prik goed doorstaan! Wel schrik ik een beetje dat de balletjes bij de reutjes (weer) niet (helemaal) zijn ingedaald. Ook valt het Alexandra op dat niet bij alle pups de tandjes helemaal goed staan. (Kan ik dan nog wel fokken met Lotus en met Raava :o) ?) Maar goed, tot nu toe is het altijd goed gelopen met mijn nestjes, dus waarom nu dan niet? (Zie filmpjes.)

De dierenarts. (Deel 1.)
De dierenarts. (Deel 2.)

Dari kwam om 18.30 alweer langs: Heerlijk, konden we even rustig eten! Hij wilde ook nog graag Michelle & Damian zien. (Dari wordt écht steeds leuker, opener en gevatter!!)
Om 19.30 kwamen Michelle & Damian. Nadat we besloten hadden (tijdens een video-chatgesprek) dat Donkerblauwtje naar Chris & Danique zou gaan en Finn zou gaan heten, en Zwartje naar Michelle & Damian zou gaan en Lux zou gaan heten, hebben Michelle & Damian nog een tijd opgepast, zodat ik eindelijk m’n dagboek bij kon werken.

Vlak voordat Michelle & Damian weg gingen, heb ik Ivy voor het laatst vandaag laten voeden. De pups léken vrij snel te gaan slapen, maar… er werden er tóch weer een paar wakker helaas! (15 minuten maar, gelukkig) Maar omdat ik al boven was, heeft het Niels de pups dus in de gaten gehouden!