Woensdag 28 september (42e dag)

Vanochtend kon ik tóch pas weer iets na 8 uur opstaan, waardoor we wat haast hadden!

Hoe ik de ren (vaak, niét altijd) aantref…

Om 10.45 kwam Marjon gelukkig een paar uurtjes oppassen. Ik heb héél erg veel kunnen doen, waaronder beneden grondig zuigen én dweilen! Zó fijn weer!!

Om 13.00 kwamen André en Reef, toen hebben Reef ven ik gelijk de pups eten gegeven. (Zie filmpje.)

Samen met Reef de pups voeden.


Om 13.15 kwam Arnold met z’n neefje en niet veel later kwam ook José. Na kort bijgekletst te hebben, ben ik om 14.30 naar een zieke Daan toe vertrokken. Arnold en André pasten op de pups.

Om 15.30 heb ik, samen met André & Reef alle pups met de auto naar Lisanne toegebracht, waar Reef óók nog even met de borders heeft kunnen knuffelen. Daarna heb ik met Lisanne nog wat spullen uitgezocht (oa. nieuw speelgoed voor de pups, die zij heeft bewaard) en ben toen snél weer naar huis toe gegaan. Daar heb ik snel gekookt voor iedereen, de afwasmachine uit- en ingeruimd én m’n dagboek bijgewerkt. Kortom, de tijd goed benut ;-)!

Om 17.45 de pups weer opgehaald bij Lisanne met de bakfiets, waar ik samen met Dari de pups (buiten) heb gevoed. Nadat de pus nog even buiten hebben gespeeld, hebben we de moeie pups één voor één naar binnen gebracht. Maar omdat de pups héél erg moe waren, was er niet veel te beleven tijdens de live stream ;o) !

Lisanne zag Guus vandaag expres poep eten :o) !!! (Ze heeft hem een tikkie gegeven!

Dagvlog 42.
Een zeldzaam knuffelmoment.
Een nieuw speeltje: de geluidsbal.